Wat een mooi feest,

Ik wil iedereen bedanken voor het fantastische feest, de lieve kaarten, woorden, bloemen, kado's, wijn, etc. Ik ben ontzettend verwend door iedereen.
In de voorbereiding van het feest was het al zo gezellig en  leuk. Ik heb veel hulp gehad van vriendinnen, familie, mijn team, en spontane hulp van de Molenstraat-bewoners. Iedereen werkte mee om er iets moois van te maken, geweldig is dat! Het zag er allemaal heel gezellig uit, er was een echte poffertjeskraam en de poffertjes zijn in overvloed gegeten; maar liefst 600 porties! Het weer was ook prachtig. Op 28 oktober nog lekker buiten kunnen zijn, is natuurlijk uniek.
Eerst begonnen we met een high tea met daaraan gekoppeld een presentatie van de nieuwe herfst/winter 2011-2012 haarmodelijn  + nieuwe trends op kleur gebied. Om half vier begon de ballonnenwedstrijd met vooraf een spetterend optreden van de AGO Streetdance Groep uit Ophemert. Er was zelfs een file in de Molenstraat want de dames hadden voor mijn jubileum even
de ruimte nodig op straat. Dit kan allemaal in Ophemert. Meisjes bedankt voor jullie geweldige optreden! Ik heb gehoord dat er kindjes waren die het heel spannend vonden om echt op straat te dansen. En dat is natuurlijk ook zo!
De ballonnen oplaten was een succes.  Er was een strak blauwe lucht met knal rode ballonnen. Dit was zo mooi om te zien. Daarna werd er lekker van de poffertjes en vooral de chocoladefontijn gesnoept. Hier zijn leuke foto's van gemaakt; deze kunt u zien op de website www.geerjanshaarmode.nl/foto-album
Inmiddels zijn er al 12 kaarten teruggestuurd. De uitslag komt onder"ballonnenwedstrijd" te staan op de website.

Alle kinderen bedankt dat jullie er waren! Het was zo leuk al die vrolijke gezichtjes!
Er is nog lang en gezellig geborreld tot in de late uurtjes. Mijn team en ik kunnen met heel veel plezier terugblikken op deze zeer geslaagde dag. Bij deze wil ik iedereen nogmaals bedanken, ook mijn team want ik doe dit natuurlijk niet alleen. Samen zijn we sterk en ik hoop dat dit nog vele jaren zo zal blijven!

Met vriendelijke groet,

 

Geerjan